Aurskog-Høland kommune

Barne- og ungdomsarbeider - 100 % f ast stilling

Flatbyjordet Barnehage er en fire-avdelings barnehage som ligger i Aurskog. Barnehagen er godkjent for 86 plasser. Vi bruker nærområdet til turer, og har egen gapahuk i skogen rett ved barnehagen. Denne bruker vi hele året. Vi har tilgang på gymsal på treningssenteret ved barnehagen. Den bruker vi to ganger pr uke. Hos oss vil du møte positive og engasjerte medarbeidere med barns beste i fokus og en hverdag preget av lek, glede og humor hos barn og voksne.  Vi kan tilby et barnehagebygg av nyere dato, sterkt faglig miljø og et rikt mangfold.

Alle kommunale barnehager i Aurskog-Høland har spesialpedagog og økt grunnbemanning - 5,5 barn pr. ansatt. Barnehagen har også tilgang på språkpedagog som er tilsatt i Aursmoen barnehage.

Fra barnehagestart høsten 2025 flytter vi inn i en splitter ny 10-avdelings barnehage, sammen med Aursmoen barnehage. Vi samlokaliserer barnehage, skole 1-10 og SFO, og vi vil bli en viktig del av oppvekstmiljøet på Aurskog.

Vi har ledig følgende stilling:

 • Barne- og ungdomsarbeider, 100 % fast stilling

Ledig fra: 01.12.2023 

Krav til kompetanse:

 • Fagbrev som Barne- og ungdomsarbeider
 • Norskferdigheter i henhold til barnehageloven § 27
 • Relevant barnehageerfaring 

Vi ønsker oss:

Vi søker engasjert, tydelig, humørfylt og leken medarbeider fra 1.desember 2023. Vi ønsker at du er opptatt av barnehagens samfunnsmandat, utvikling og kvalitet. Det forventes at du tar ansvar, og at du blir en aktiv og lojal medspiller i vårt team. Har du lyst til å gjøre en forskjell i barns liv? Er du god på å samarbeide med andre for å gi barna en god barndom? Da trenger vi deg på laget!

Vi tilbyr: 

 • Lønn: tariff
 • En spennende og krevende jobb med mange utfordringer 
 • Godt arbeidsmiljø 
 • Et godt faglig miljø og faglig utvikling 
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger 
 • Motiverte og kreative medarbeidere 

Personlig egnethet blir vektlagt ved ansettelser.

Gyldig politiattest framlegges før tiltredelse.

Vår visjon er muligheter, miljø og mangfold. Sammen gjør vi det umulige mulig, velger grønt først og lar ulikhetene forme vår felles fremtid. Vi har et ansvar for fortid, nåtid og skaper et samfunn i takt med sin samtid, og vi legger til rette for at Aurskog-Høland er et godt sted å leve, bo og arbeide.

Våre verdier som ligger til grunn for alt arbeid som skjer i kommunen er; Åpenhet, Tillit og Samhandling.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingene, ta gjerne kontakt med virksomhetsleder Tone Vedahl Haugen, tlf.: 452 75 585, eller e-post: tone.vedahl.haugen@ahk.no

Informasjon om barnehagen får du på hjemmesiden: Aurskog-Høland kommune - Barnehagetilbudet vårt (aurskog-holand.kommune.no)

Del på:

Fylke:

 • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.10.2023

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.ahk.no

Adresse:

Rådhusveien 3 1940 Bjørkelangen