Aurskog-Høland kommune

Sommerjobber ved Tjenester ved nedsatt funksjonsevne

Våren nærmer seg, og vi har allerede begynt å tenke på sommeren. Vi ønsker oss deg som er serviceorientert og engasjert til å søke jobb i aktive og trivelige arbeidsmiljøer. Trives du med å arbeide med mennesker, og har pågangsmot, er du den vi trenger i sommer. Vi trenger ferievikarer i følgende funksjoner:

Dersom du er sykepleier, vernepleier, hjelpepleier, helsefagarbeider eller postvert, så har vi stort behov for din kompetanse! Er du under utdanning, eller er ufaglært, så tar vi gjerne imot deg som ferievikar i sommer også.

Vi trenger søkere som minimum har fylt 18 år i løpet av 2023! Vi gjør oppmerksom på at alle søkere til sektor Helse og livsmestring må kunne norsk flytende skriftlig og muntlig! Skulle du ha behov for ytterligere informasjon i forbindelse med din søknad, er du velkommen til å ta kontakt med arbeidsstedet der du ønsker å arbeide.

Tjenester ved nedsatt funksjonsevne:

Boveiledertjenesten Klokkerudveien

Boveiledertjenesten gir botilbud til personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere bør ha førerkort for bil!

Virksomhetsleder/fagansvarlig:     Martin Oppegaard/Nina Kind Andresen,

tlf.: 930 39 903

Boveiledertjenesten Poppelveien, Bjørkelangen 

Boveiledertjenesten gir botilbud til personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere bør ha førerkort for bil! 

Virksomhetsleder/fagansvarlig:     Siv Hege Grøndahl /Rita Kragtorp Nilsen, tlf.: 915 85 759/67 20 51 90

Myrvang bolig, dagaktivitet og avlastning, Bjørkelangen  

Tjenesten gir botilbud til personer med nedsatt funksjonsevne, avlastning til personer og familier med særlig tyngende omsorgsarbeid og aktivitet- og fritidstilbud til barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Det ytes døgnkontinuerlig bistand. Tjenestestedet ligger på Myrvang ved Bjørkelangen.

Søkere bør ha førerkort for bil!

Virksomhetsleder:    Linn Anett Lysaker, tlf.: 909 52 810

BPA, fritid og kjøpte tjenester, Bjørkelangen 

Brukerstyrt personlig assistent:

Det søkes etter brukerstyrte personlige assistenter som yter praktisk og personlig assistanse til hverdagslige gjøremål, som personlig stell og hygiene, lage og tilrettelegge måltider, klesvask og lett husarbeid. Delta og assistere ved aktiviteter i og utenfor hjemmet. 

Søkere bør ha førerkort for bil.

Virksomhetsleder:    Cecilie Bredesen Åmellem tlf.: 909 49 757

Felles for alle sommerjobbene:

Dersom du jobber deltid og ønsker sommerjobb der du jobber, trenger du ikke sende søknad. Ta kontakt med virksomhetslederen din.

Du som er elev/student/hjemmeværende/fagperson, med eller uten erfaring, er velkommen til å søke. Ytterligere informasjon om de enkelte stillingene kan stilles til arbeidsplassene. Vi ønsker at du kan jobbe så mye som mulig sammenhengende i perioden: 05.06.23 - 27.08.23. Det er spesielt stort behov for ferievikarer i hele juli måned. Dersom du søker sommerjobb flere steder må du sende søknad til hvert sted. Husk telefonnummer hvor du er lettest å få tak i, og oppgi hvilket tidsrom du kan arbeide.

Personlig egnethet blir vektlagt ved alle ansettelser. 

Politiattest må framlegges før tiltredelse.

Vår visjon er muligheter, miljø og mangfold. Sammen gjør vi det umulige mulig, velger grønt først og lar ulikhetene forme vår felles fremtid. Vi har et ansvar for fortid, nåtid og skaper et samfunn i takt med sin samtid, og vi legger til rette for at Aurskog-Høland er et godt sted å leve, bo og arbeide.

Våre verdier som ligger til grunn for alt arbeid som skjer i kommunen er; Åpenhet, Tillit og Samhandling.

Del på:

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

12.04.2023

Arbeidssted:

Bjørkelangen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.ahk.no

Adresse:

Rådhusveien 3 0000 Bjørkelangen